Gepost op

watermelonberries

10% watermelon
5% forest fruit
5% sweet betsie

op aanraden mengen met 20% pg en 60% vg tot 60/40 mix, 2- 3 weken steepen (voor de beste zoete smaak)

lekker zoete watermeloen gemengd met een duidelijke toets van bosvruchten

lekkere zoete all day vape als je tenminste voor zoet fruit bent

2 gedachten over “watermelonberries

  1. Dit ziet er een super recept uit! Sweet Betsie gaat hier zeker tot zijn recht komen… Later op de week ga ik deze uitproberen in een 80/20 mix voor op mijn RDA’s (met pure VG dus). Ik laat zeker nog iets weten over het resultaat.

    1. ja zeker ;), wil je meer dan een toets bosvruchten dan moet je de bosvruchten verhogen naar 7-8% ik persoonlijk vind de bosvruchten van fm teveel naar aardbei smaken dus een toets is genoeg voor mij. Raar want had ergens gelezen dat er geen aardbei in forest fruit zit??? raar wat combinaties van smaken met onze smaakpapillen kunnen doen!

Geef een reactie