Gepost op

Sweet black cherrydon

Het resultaat van een zoektocht naar een zeer lekkere zoete snoepvape. Persoonlijk één van mijn favorieten.

7% blackberry

7% cherry

5% cuberdon

3% sweet betsy

Zwarte bes aromaKers aromaCuberdon aromaSweet Betsy aroma

6 gedachten over “Sweet black cherrydon

 1. Hey Dimitrie,
  Ik maak mijn liquide per 100ml ik zie jij 30ml,zou je de juiste hoeveelheid weten voor 100ml.
  Alvast bedankt groetjes Martin

  1. Hoi Martin, de mix wordt in percentage gegeven. Dus het maakt niet uit of je voor 100 ml. of voor 30 ml. mixt. Voor 100 ml. is 5% gelijk aan 5 ml. Dus als je voor 100 ml wil mixen dan is je percentages hetzelfde dan het aantal ml’s.

   1. Bedankt Geert

    1. Hoi, had het nu pas gezien maar klopt helemaal wat Geert zegt. Ik maak altijd hoeveelheden van 30ml want dat kan ik die flesjes gemakkelijk meenemen. Laat het smaken en laat zeker weten wat je ervan vind.

 2. Het is supper lekker😀💨

 3. Cherry/Blackberry gaat wonderwel goed samen. Als variant op je recept heb ik de cuberdon en sweet B vervangen door 3% OM gin. Dus: 7% Cherry – 7% Blackberry – 3% OM Gin. Cherry/Blackberry on inhale en een licht fruitige gin aroma on exhale. Thanks!

Geef een reactie