Gratis levering aroma s Belgie Nederland

Na een jaar ontwikkeling brengen we onze tabak aroma’s uit onder de naam “Tobacco Bastards”. Zoals jullie gewoon zijn van Flavormonks zijn dit ook weer aroma’s van een hoge kwaliteit die je de beste smaak garanderen. Ontdek hier ons assortiment van heerlijke tabakaroma’s.

Onze heerlijke Sweet Betsy smaken nu ook in Boost & Vape, een handige manier om je favoriete smaak eenvoudig zelf te maken. Het is een fles van 60 ml. met 50 ml. aroma en base (30 pg/70 vg). Er moet enkel nog 10 ml. base, met of zonder nicotine, worden bijgevoegd. Deze verpakking bevat geen nicotine. Klik hier voor het volledige Boost & Vape assortiment.

Heerlijke, natuurlijke fruitsmaken, de specialiteit van Flavormonks. De smaak van een rijpe aardbei, een lekkere groene appel of een donkerrode kers, we hebben het allemaal in ons assortiment. Bekijk al onze fruitaroma’s door hier te klikken.

De Sweet Betsy aroma’s zijn stuk voor stuk heerlijk zoete aroma’s. Wij garanderen sugarlips voor elk Sweet Betsy aroma. Hou je van een zoete fruit of koekjessmaak dan ga je zeker een keuze kunnen maken tussen alle Sweet Betsy’s. Klik hier om alle Sweet Betsy’s aroma’s te bekijken.

Onze klassieke aroma’s, van Amaretto tot vanille, hier vind je ze allemaal. Heerlijke solosmaken maar ook aroma’s om te gebruiken in een lekkere mix. Bekijk alle klassieke aroma door hier te klikken.

Van een unieke vape ervaring gesproken: ons gin aroma is gebaseerd op 14 verschillende kruiden en is volledig plantaardig. Alle kruiden worden in onze eigen kruidentuin gekweekt. Het gin aroma wordt vers, met de hand gemaakt. We hebben voor jou al enkele populaire cocktails samengesteld, zo hoef je zelf niet te experimenteren en kan je meteen genieten. Voor het volledige Gin aroma aanbod klik hier.

Op zoek naar een lekker Flavormonks recept? Bekijk alle recepten die ingestuurd zijn door onze klanten. Van lekkere fruitmixen tot heerlijke custardsmaken. Hier kan je ook zelf je recept ingeven. Klik hier voor een overzicht van alle recepten.

Winkelen op categorie

Nieuw binnen

Bestsellers