OVER ONZE GECONCENTREERDE AROMA ‘S

Een artisanaal product wordt niet gewoon gemaakt. Het wordt met de grootste zorg vervaardigd van de fijnste grondstoffen. Flavormonks vervaardigt een verrukkelijke lijn van uitzonderlijke geconcentreerde aroma ‘s, uniek in de wereld. Al onze aroma ’s worden vers, met de hand gemaakt, volgens de strenge normen van de voedingindustrie. Ons belangrijkste doel is om aroma ’s te vervaardigen die zo getrouw mogelijk de natuurlijke smaken weergeven. Wij gebruiken geen diacetyl, acetoin, acetyl propionyl of alcohol in onze aroma ’s en we gebruiken geen kleurstoffen.

 

Omdat onze aroma ’s vers worden gemaakt is het heel belangrijk dat u uw e-juices ook laat steepen. Vergelijk het met bananen. De groene banaan zal je niet eten omdat je weet dat de smaak niet optimaal zal zijn. Wacht een paar dagen en de banaan wordt geel, hij is gerijpt en pas dan heb je de lekkere banaansmaak die je zoekt. Hetzelfde geldt voor e-juices. Wacht een paar dagen, hoeveel is afhankelijk van het soort aroma, en pas dan kan je genieten van de beste smaak. Op het internet vind je veel manieren om je e-juices te laten steepen of zelfs versneld te laten steepen.

 

Er is maar een zekere manier om te steepen die je het gegarandeerde resultaat oplevert: geduld. De beste manier is om je versgemaakte e-juice in een donkere plaats te zetten of in een bruine fles te bewaren. Zorg voor wat warmte, zoals op een radiator bvb. en wacht dan af tot de rijping volledig klaar is. Je moet de flesjes ook niet open doen, ik raad zelfs aan om ze gewoon gesloten te laten. Wacht de periode af die we voorschrijven op de website en begin pas daarna te proeven.  Je zal er versteld van staan wat tijd kan doen met je lekkere e-juice. Het is niet altijd makkelijk om van je nieuwe smaakjes af te blijven, maar je geduld zal beloond worden.

 

We werken voortdurend aan nieuwe producten en de verbetering van onze bestaande aroma ’s omdat we het belangrijk vinden om de vaper de beste smaak te geven die hij uit zijn wiek kan halen. Hoe beter onze aroma ‘s, hoe meer rokers zullen stoppen met de sigaret.